Striptiz i humor… Ide li ovo dvoje zajedno saznajte iz prve ruke!

HKD na Sušaku vraća omiljenu humorističnu predstavu "Dame biraju"

  • Kultura
  • Objavljeno 17.02.2019
  • Piše: Ivona Amidžić

U utorak 19. veljače i srijedu 20. veljače 2019. godine u 19:30 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku očekujemo urnebesnu predstavu Altteatra Sarajevo pod nazivom “Dame biraju”.

Predstava slovi za jednu od najgledanijih komedija svih vremena koja je ‘zapalila’ kazališne dvorane gdje god je igrala, a kako saznajemo, oduševljenje publike nije izostalo. Predstava se bliži svom 200. izvođenju a sada opet gostuje u Rijeci, saznajemo od visitrijeka.hr.

Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji, pritisnuti besposlicom, a samim time i besparicom, rješenje svojih egzistencijalnih problema pokušavaju pronaći kao striperi u noćnom klubu.

Prateći likove od ideje za striptiz do njene konačne realizacije, predstava vodi gledatelje kroz uzbudljive scene u kojima obiluju koreografske numere, veliki broj prevarenih očekivanja i na koncu izuzetno uzavrela atmosfera koja nas drži napetima do samoga kraja.

Predstava se, kroz humorističnu tematiku, dotiče teme nezaposlenih mladih ljudi i samih egzistencijalnih pitanja koja more suvremenog čovjeka. Takva tematika omogućava mnogima da se i sami prepoznaju u likovima na pozornici, koji žive bez nekog entuzijazma ili nade za bolje sutra, ali jednako tako uspijevaju pronaći inat da pokrenu nekakvu promjenu.

Predstava obiluje velikim plesnim točkama i dobro odabranom glazbom, a pored stalno napete situacije očekuje se i more komičnih situacija koje će publiku natjerati u plač od smijeha.

(visitrijeka.hr)

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: Dame biraju, HKD na Sušaku, humor, predstava, striptiz,