Studentica pokrenula marketing kampanju za prikupljanje sredstava za azil

Bitne točke kao što su obnova dotrajalih bokseva, izrada drenažnog odvoda i izgradnja karantene za bolesne pse nije neostvariva...

  • Događanja
  • Objavljeno 23.05.2020
  • Piše: Ivona Amidžić

Ivana Jukić, studentica Ekonomskog fakulteta u Rijeci i volonterka riječkog azila je u sklopu kolegija Integrirana marketinška komunikacija dobila zadatak izraditi marketing kampanju za odabrani poslovni subjekt.

Kako volontira u azilu, odlučila je da sa svojim timom nastavi akciju prikupljanja sredstava za obnovu.

Naime, u veljači ove godine pokrenuta je akcija za obnovu azila, točnije za obnovu dotrajalih bokseva, izradu drenažnog odvoda i izgradnju karantene za bolesne pse. Kako su svi osjetili posljedice nastupa izvanrednih okolnosti uzrokovanih virusom, tako ih je osjetio i azil. Obnova je privremeno zaustavljena.

Upravo je zato pokrenuta kampanja u kojoj javne osobe poput pjevača, glumaca i voditelja pozivaju građane i ljubitelje životinja da pomognu donacijom po izboru, kako bi se psima i volonterima osigurao siguran rad i boravak u azilu.

U sklopu kampanje “Sagradi kućicu za njuškicu” dosad su izrađena tri videooglasa

1. U prvom su sudjelovali Ena Rajić, youtuberica i psihologica, Marko Lončar, osobni trener, Rade Šerbedžija, glumac i pjevač, Nika Turković, pjevačica i Marta Kanazir, primabalerina riječkog HNK-a. Ispričali su što njima znači njihov ljubimac, kako bi potaknuli gledatelje na posjet azilu i udomljavanje napuštenih pasa.

2. U drugom su sudjelovali Ingrid Divković, spisateljica, Ivana Kindl, pjevačica, Aleks Curać Šarić, stand up komičar, bend M.O.R.T., Dean Škaljac, frontmen grupe Grad i Arija Rizvić, glumica, a pozivaju na uplatu donacije za obnovu jedinog doma kojeg napušteni psi imaju.

Sagradi kućicu za njuškicu

Glumci, pjevači, pisci i komičari, svi zajedno za naše njuškice 🐶 Priključi se i ti, doniraj i pomozi nam obnoviti riječki azil 🐾Uplatiti možeš na HR0223400091117016982 PBZ, opis plaćanja "Kampanja za obnovu", ili PayPal dzzzrijeka@gmail.com—-*video je nastao u sklopu promotivne kampanje koju je osmislio i realizirao tim studenata Ekonomskog fakulteta u Rijeci

Objavljuje Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka" u Srijeda, 13. svibnja 2020.

3. U trećem Stipe Božić, alpinist, redatelj i pisac, Snježana Cergolj Barić, voditeljica Agility Kluba Adriatica i Aleš Furlan, instruktor terapijskih timova, kao vrhunski poznavatelji pasa, naglašavaju prednosti života i rada s njima. Nogometašica Dunja Štokan i voditeljica Jelena Katarina Kapa pozivaju građane da posjete azil i udome psa.

Psi su pravi superheroji 🦸‍♂️

Psi su pravi superheroji 🦸‍♂️Spašavaju, tješe, čuvaju i vjerno čekaju. Oni su sreća, ljubav, mir i lijek za dušu. A to vam mogu potvrditi i vrhunski poznatavatelji iz videa koji s njima imaju dugogodišnje iskustvo 🐕Posjeti riječki azil i udomi, a ako trenutno nisi u mogućnosti, doniraj i sudjeluj u obnovi uplatom na HR0223400091117016982 PBZ, opis plaćanja "Kampanja za obnovu", ili PayPal dzzzrijeka@gmail.com 🐾Oni računaju na tebe 🙏—-*video je nastao u sklopu promotivne kampanje koju je osmislio i realizirao tim studenata Ekonomskog fakulteta u Rijeci*hvala Borni Pešut na montaži videa

Objavljuje Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka" u Ponedjeljak, 18. svibnja 2020.

U sklopu kampanje izrađen je i događaj “Online posjet riječkom azilu” na kojem će se volonteri predstaviti, odgovarati na pitanja, pokazati napretke u obnovi te upoznati gledatelje sa psima koji traže dom, a u azilu su dugi niz godina. Event se održava putem Facebook Live-a na stranici “Azil za pse Društvo za zaštitu životinja Rijeka” u nedjelju 24. svibnja u 15 sati.

Događaj se nalazi ovdje.

Azil donacije prima putem računa HR0223400091117016982, opis plaćanja “kampanja za obnovu” ili PayPal dzzzrijeka@gmail.com.

foto: facebook (screenshot)

Tagovi: azil, marketing kampanja, obnova azila, prikupljanje sredstava, studentica,

Pročitaj još