Tisuće Riječana proslavile su dolazak nove 2019. godine na riječkom Korzu

U programu novogodišnjeg dočeka na Korzu, koji je organizirala gradska uprava, do ponoći su nastupale grupe Nord i Fit, a nakon ponoći Whiteheads i Vojko V ...

  • Lifestyle
  • Objavljeno 01.01.2019
  • Piše: Alan Srčnik

Tisuće Riječana proslavile su dolazak nove 2019. godine na riječkom Korzu, uz glazbu i veliki ponoćni vatromet, a novogodišnju čestitku s pozornice u središtu grada uputio im je gradonačenik Vojko Obersnel – piše Nacionalniportal.hr, prenoseći Hina-u.

U programu novogodišnjeg dočeka na Korzu, koji je organizirala gradska uprava, do ponoći su nastupale grupe Nord i Fit, a nakon ponoći Whiteheads i Vojko V.

Gradonačelnik Vojko Obersnel poželio je svima sretnu novu godinu, puno ljubavi i sreće u 2019.. “Večeras počinjemo odbrojavati zadnjih 365 dana do 2020., kada ćemo biti Europska prijestolnica kulture, a onda zabava svaki dan!” rekao je Obersnel.

Nakon dočeka i vatrometa, gradonačelnik Obersnel posjetit će riječku vatrogasnu postrojbu i riječko rodilište, odnosno majku i prvu bebu rođenu u novogodišnjoj noći.

Zbog organiziranog dočeka Nove godine na Korzu i zbog sigurnosti građana promet u užem gradskom središtu je zatvoren i blokiran.

Tagovi: doček, Korzo, nova godina,