Top 10 novih prilika za posao

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Tepih Centar d.o.o zapošljava komercijalista u prodajnom centru (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 2.4. Potrebna je minimalno završena srednja škola ekonomskog ili trgovačkog usmjerenja, minimalno dvije godine iskustva u poslovnoj prodaji unutar sektora uređenja doma, fleksibilnost u radnim zadacima i spemnost na stalno profesionalno usavršavanje, mogućnost samostalnog rada i rada u timu te široka mreža poslovnih i privatnih kontakata u regiji. Prijavite se.

Manpower traži radnika u proizvodnji – rad na stroju (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 31.3. Zadaci su rad na stroju, kontrola proizvoda, održavanje radnog mjesta. Prednosti donose iskustvo na poslovima koje uključuju rad na stroju i radno iskustvo. Aplicirajte.

Sub Rosa d.o.o traži referenta za iznajmljivanje vozila (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 28.3. Potrebni su uvjeti poznavanje rada na računalu, posjedovanje vozačke dozvole minimalno dvije godine, izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, a  poželjno je iskustvo rada u rent a car poslovnici. Postoji mogućnost mjesečne stimulacije ovisno o prodaji. Prijavite se.

Pastorino d.o.o. u potrazi je za električarem (m/ž), monterom sprinklerom instalacija (m/ž), vodoinstalater (m/ž). Lokacija rada je Rijeka s okolicom i Istra. Rok prijave je 27.3. Poslodavac nudi stalni radni odnos s probnim radom, mentora pri uvođenju u posao, mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja u struci. Poželjno je poznavanje stranog jezika. Aplicirajte.

Zamax Plin d.o.o. traži dostavljača plinskih boca (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 1.4. Nudi se plaća do 6.000 kuna. Uvjeti su komunikativnost, pristojno ponašanje prema kupcima, snalaženje u prostoru i vremenu, odgovoran pristup radu. Aplicirajte putem linka.

Consmar d.o.o. zapošljava električara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Potrebno je više osoba za rad. Posao se sastoji od postavljanja elektroinstalacija na građevinama. Poželjno je poznavanje stranog jezika. Potražite kako aplicirati.

Iskopi i transporti Belobrajdić d.o.o. traže skladištara (m/ž) u Delnicama. Prijave su otvorene do 10.4. Traži se srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac omogućuje samački smještaj i vozačku dozvolu B kategorije. Posao se sastoji od vođenja skladišta građevinskog materijala, organizacije i kontrole ulaza robe i ostalo. Provjerite detalje na linku.

Ralu logistika d.o.o. zapošljava vozača distribucije (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 27.3. Potrebno je više osoba za rad. Traži se srednja stručna sprema i vozačka dozvola C kategorije. Posao obuhvaća prijevoz i dostavu prehrambenih proizvoda, odgovornost za preuzetu robu i kamion. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i stimulativna primanja. Više na linku.

MGL International traži konobara (m/ž) u Selcu. Rok prijave je 26.3. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Uvjeti su završena srednja škola i godina dana radnog iskustva. Posao se sastoji od usluživanja hrane i pića, izdavanja i naplate računa te ostalih poslova konobara. Potražite kako aplicirati ovdje.

KZ Antioksid zapošljava strojarskog tehničara (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 11.4. Potrebno je više osoba za rad. Poslodavac nudi samački smještaj. Posao se sastoji od bojanja, pjeskarenja i brušenja metalnih površina. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Potražite kako aplicirati.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,