Traže se radnici! – Izašao novi popis radnih mjesta

Tko kaže da kod nas nema posla? Ovdje se traže radnici na sve strane

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

Mlinar zapošljava na pozicijama: prodavač (m/ž) u Rijeci, Selcu, Crikvenici i Novom Vinodolskom te vozač (m/ž) u Rijeci. uvjeti su srednja stručna sprema, minimalno radno iskustvo od šest mjeseci, komunikacijske i prodajne vještine te marljiv, savjestan i odgovoran pristup radu. Potrebna je vozačka dozvola C kategorije. Poslodavac nudi mjesečne  nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, radnu odjeću i obuću te deterdžent za održavanje radne odjeće. Prijavite se na željeni posao u vašem gradu ovdje.

Lošinjska Plovidba – Turizam d.o.o. zapošljava u Malome Lošinju nove radne snage: recepcionar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), vrtlar (m/ž), konobar (m/ž), prodavač (m/ž), radnik na održavanju (m/ž), vozač (m/ž), spremač (m/ž). Prijave su otvorene do 23.2. Mjesto rada su kampovi Rapoća i Lopari.Potrebna je srednja stručna sprema, radno iskustvo, odgovornost i organiziranost. Aplicirajte  na željeni posao.

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca/ djelatnika u mjenjačnici (m/ž) za gradove Crikvenica, Novi Vinodolski, Selce, Krk, Baška, Malinska, Njivice, Mali Lošinj, Cres, Lovran, Opatija. Traži se osnovno poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 24.2. Prijavite se.

Bak d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u trgovini odjeće. Mjesto rada: Opatija. Potrebne su izvrsne komunikacijske sposobnosti i znanje engleskog jezika. Prijave su otvorene do 25.2. Prijavite se.

Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 14.2. Dužnosti uključuju posluživanje kupaca i rad na blagajni, izlaganje proizvoda prema zadanim pravilima, urednost i čistoću prodajnog prostora, zaprimanje robe, ljubaznost prema kupcima. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Prijavite se.

Hotel Savoy u potrazi je za recepcionarom (m/ž) u Opatiji. Prijave su otvorene do 15.2. Od osobe se očekuje aktivno korištenje barem dva strana jezika, komunikativnost i želja za radom. Prednost imaju kandidati koji mogu raditi i noćnu smjenu. Traži se jednogodišnje radno iskustvo. Prijavite se klikom na link.

Dekra za privremeno zapošljavanje za potrebe klijeta traži skladištara (m/ž) u Rijeci, unapređivača prodaje (m/ž) u Rijeci i na Kvarneru, tehničara za pripremu u proizvodnji namještaja (m/ž) na Krku. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema i iskustvo rada na sličnim ili istim poslovima. Prijavite se.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Rijeci. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom.  Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 12.2.

Hrvatski centar za zaštitu osobnih podataka – Feralis zapošljava stručnog suradnika (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 14.2. Posao obuhvaća pripremu dokumentacije organizacijskih mjera zaštite osobnih podataka, vođenje cjelokupne poslovne dokumentacije, savjetovanje klijenata, organizaciju i redovnu komunikaciju s klijentima. Više o poslu ovdje.

Novotehna d.d. za građevinarstvo traži rukovoditelja građevinskim strojevima (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 29.2. Potrebno je dvogodišnej iskustvo. Poslodavac nudi zajednički smještaj i vozačku dozvolu B kategorije. Potražite detalje na linku.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,