Tražite li posao? Otvorena su ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Customer Care Specialist sa znanjem njemačkog jezika (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 9.9. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje njemačkog jezika B2 razine, poznavanje rada na PC-u, prethodno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, iskustvo u online kupovini. Aplicirajte.

Falkensteiner zapošljava na poziciji koordinator prodaje (m/ž) u Krku. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su strast za radom u turizmu i hotelskoj industriji, najmanje dvije godine radnog iskustva u aktivnoj hotelskoj prodaji, dodatno iskusto u hotelskom marketinhu i implementaciji social media kanala, dobre organizacijske vještine, dobre prezentacijske i pregovaračke vještine i slično. Prijavite se.

Elez d.o.o. zapošljava u Selcu i Crikvenici na pozicijama pomoćni kuhar (m/ž), sobarica (m/ž), konobar (m/ž), kućni majstor – domar (m/ž). Rok prijave je 19.9. Potrebna je srednja stručna sprema, poznavanje engleskog jezika i jednogodišnje radno iskustvo. Prijavite se.

Servis Delfin d.o.o. zapošljava na poziciji brodski električar/ mehaničar/ jedriličar (m/ž). Mjesto rada je Punat, a prijave su otvorene do 8.9. Traži se odgovorna osoba, sa iskustvom ili voljom za učenjem, za rad u charter firmi na održavanju brodica. Poželjna struka je mehaničar, električar, jedriličar. Rad je tijekom cijele godine, a postoji mogućnost zaposljenja za stalno. Prijavite se.

Ljekarne Prima Pharme traže farmaceutskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 5.9. Glavne su odgovornosti izdavanje lijekova bez recepta i ostalih proizvoda, stručno savjetovanje pacijenata, rad u laboratoriju, prijem i smještanje lijekova i ostalih proizvoda te vođenje različitih evidencija. Uvjeti su srednja stručna sprema i položen stručni ispit. Prijavite se.

Hoteli Punat d.d. zapošljavaju kućnog majstora (m/ž). Mjesto rada je Punat, a prijave su otvorene do 13.9. Od kandidata se očekuju najmanje dvije do tri godine radnog iskustva na tehničkim poslovima, završena strukovna zanatska ili tehnička izobrazba, sposobnost organizacije rada te proaktivnost u rješavanju problema. Više na linku.

Construct Plan j.d.o.o. zapošljava projektanta ovješenih fasada (m/ž). Mjesto rada su Ičići, a prijave su otvorene do 19.9. Poželjno je znanje engleskog i/ili njemačkog jezika, ali nije nužno. Potrebno je odlično poznavanje rada u AutoCADu, poželjno je iskustvo rada u 3D, ali nije uvjet. Više na linku.

Dux nekretnine zapošljavaju posrednika u prometu nekretninama (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 6.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Traže se minimalno srednja stručna sprema, odlične organizacijske, komunikacijske i prezentacijske sposobnosti, fleksibilnost i samoinicijativnost, usmjerenost na postizanje ciljeva, vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje ovdje.

Duplico d.o.o. zapošljava inženjera zaštite na radu (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 10.9. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, položeni ispit za stručnjaka zaštite na radu II.stupnja, minimalno dvije godine radnog iskustva, dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Autoglobal d.o.o. traži pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) u Mućićima. Rok prijave je 15.9. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,