Tražite posao? Donosimo sjajan izbor!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova...

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, zapošljava voditelja tehničke službe (m/ž) u Hotelima Punat d.d. Odabrani kandidat/kandidatkinja rukovodit će i organizirati sve tehničke poslove unutar hotelskog kompleksa, sudjelovat će u identificiranju ključnih tehničkih potreba i u evaluaciji tehničkih rješenja te kod definiranja investicijskih planova i investicijskog održavanja. Ako imate VSS tehničkog/strojarskog usmjerenja, krasi vas sposobnost organizacije rada u hotelskom i camping sektoru, poznajete jedan strani jezik (engleski/njemački), analitični ste i sistematični, ovo je prilika koju ne biste trebali propustiti. Prijavite se.

S.Oliver HR d.o.o. ima raspisan natječaj za prodavača (m/ž) u Zagrebu, Rijeci i u Karlovcu. Na ovom poslu prezentirat ćete i prodavati robu u skladu s principima koncerna S. Oliver te odgovarati za zaprimanje, izlaganje i prodaju robe. Očekuje vas stimulativno nagrađivanje, rad u pozitivnom okruženju, prilika za rast u modernom i perspektivnom koncernu. Trebate tek godinu dana iskustva – kliknite na link i prijavite se.

Dekada komunikacije d.o.o. dio grupacije ISG (International Service Group) koja vrši usluge zapošljavanja u cijeloj Europi i širom svijeta, trenutno zapošljava građevinskog inženjera / tehničkog savjetnika (m/ž) u Zagrebu i Rijeci.

Poslodavac odabranom kandidatu ili kandidatkinji nudi neto plaću u visini od 13.500 kn, kao i službeni automobil s privatnom uporabom. Vaše odgovornosti uključuju razvijanje mreže kontakata u građevinskoj industriji, kako biste proširili hrvatsko i slovensko poslovanje tvrtke. Također, nadzirat ćete i obrađivati građevinske projekte te ćete voditi računa o koordinaciji projekata, uz aktivnu suradnju s upravom i tehničkim menadžmentom u Austriji. Suočite se s izazovom, kliknite na link i aplicirajte na vrijeme.

Naton ljudski potencijali d.o.o., za modernu polikliniku u Rijeci, zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž). Očekuje vas stalan posao u top poliklinici u izvrsnom internacionalnom timu, kao i brojne edukacije te mogućnost napredovanja. Ako imate završen fakultet iz traženog područja, znate engleski i talijanski jezik, a krasi vas trogodišnje iskustvo – aplicirajte.

Strabag BMTI d.o.o. građevinski strojevi zapošljavaju automehaničara/mehaničara (m/ž) za sjedište u Omišlju na Krku, i na Kukuljanovu.  Održavat ćete strojeve i vozila, a obavljat ćete i ostale poslove iz djelokruga rada. Trebate SSS, KV – smjer automehaničara/mehaničara, radno iskustvo u struci, vozačku dozvolu B kategorije i sposobnost rada u timu. Očekuje vas ugovor na određeno vrijeme u trajanju od 6 mjeseci te mogućnost produljenja ugovora na neodređeno vrijeme. Svi zainteresirani kandidati više detalja mogu doznati klikom na link.

LPP Sinsay traži prodavača (m/ž) za postojeće i nove trgovine na lokacijama Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka i Split. Bit ćete uključeni u aktivnu pomoć kupcima pri odabiru modnih artikala, slagat ćete i izlagati robu te pratiti prodajne rezultate. Ako vas zanima rad u mladom i motiviranom timu – prijavite se.

Workforce za klijenta – vodećeg svjetskog pružitelja infrastrukture za informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) te pametne uređaje, zapošljava više promotora (m/ž) u Rijeci i drugim gradovima diljem Hrvatske. Idealno ćete se uklopiti ako imate minimalno srednjoškolsko obrazovanje, pristupačni ste, otvoreni i ljubazni. Stimulativna primanja, dinamično okruženje, mogućnost stalnog zaposlenja – sve su to benefiti koji vas očekuju, odlučite li se za ovo radno mjesto. Ako ste zainteresirani, kliknite na brzu prijavu.

Manpower, za klijenta u telekomunikacijskoj industriji, traži osobu za popunjavanje pozicije: prodajni zastupnik u dućanskoj prodaji (m/ž) u Rijeci i Osijeku. Opis posla uključuje dogovaranje i ugovaranje usluge s privatnim korisnicima, podršku postojećim korisnicima, administriranje korisničke dokumentacije i izvještavanje prema dogovorenim principima. Očekuje vas fiksna plaća uz stimulativne bonuse, ovisno o ostvarenom rezultatu. Ukoliko ste zainteresirani, svoj životopis i molbu za posao možete priložiti klikom na brzu prijavu.

Tvrtka Möbel Land d.o.o. otvara poslovnicu s novim njemačkim brandom na hrvatskom tržištu za kompletno uređenje i opremanje doma, te traži više montera namještaja (m/ž) u Rijeci. Ukoliko zadovoljavate uvjete za prijavu i spremni ste za rad u dinamičnoj i poticajnoj radnoj okolini, otvorenu poziciju provjerite na linku. 

PK d.o.o. proizvođač je kamionskih nadogradnji, prikolica i poluprikolica te generalni zastupnik proizvoda PALFINGER grupacije na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Albanije i Kosova. U svoj tim u Kukuljanovu pridružuje djelatnike na 6 pozicija. Traže se mehaničar/monter (m/ž), bravar (m/ž), lakirer (m/ž), poslovođa servisa (m/ž) i brojni drugi djelatnici. Provjerite ih sve na linku i na vrijeme izvršite prijavu.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,