Tražite posao na određeno radno vrijeme, na neodređeno, samo sezonski, ili pak studentski…?

Tražimo grafičkog dizajnera, konobara, promotora, vozača, pogonskog inženjera, bravara, zaštitara... i još mnogo toga, zato provjerite i javite se prvi!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Plodine d.d. ima raspisan natječaj za grafičkog dizajnera (m/ž) u Rijeci. Od idealnog kandidata očekuje se VSS Studija dizajna ili srodnog fakulteta, iskustvo rada u grafičkom dizajnu, proaktivnost, preciznost, pridržavanje dogovorenih rokova. Očekuje vas dinamično radno okruženje, uvođenje u posao uz mentora te mogućnost usavršavanja. Klik na brzu prijavu!

Šantek d.o.o. u Malinskoj, na otoku Krku, zapošljava konobara s radnim iskustvom (m/ž). Ukoliko znate njemački i talijanski jezik (osnovno), a odgovorni ste u poslu i spremni na timski rad, možda je ovo posao za vas. Provjerite više detalja na linku i pravovremeno se prijavite.

TÜV Croatia d.o.o. zapošljava auditora u odjelu hrane (m/ž) u Zagrebu i na području cijele Hrvatske. S više od 15 000 radnika, TÜV NORD GRUPA diljem svijeta prepoznata je kao jedan od najuspješnijih pružatelja usluga iz područja certifikacije sustava i tehničke inspekcije. Ako imate završenu visoku stručnu spremu, tj. diplomirani ste inženjer prehrambene tehnologije/biotehnologije, imate minimalno 5 godina radnog iskustva u proizvodnji prehrambenih proizvoda i krase vas organizacijske i komunikacijske vještine, prijavite se.

Zigante Tartufi d.o.o. u Primorsko-goranskoj i Istarskoj županiji zapošljava promotora/hostesu (m/ž) za sezonski studentski posao. Za obavljanje traženog posla, potrebno je, osim određene komunikacijske vještine i poznavanja osnova stranih jezika, i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijavite se klikom na brzu prijavu.

Anterra d.o.o., nositelj franšize Hertz International – vodeće globalne rent-a-car organizacije, traži više vozača (m/ž) za rad u poslovnicama. Riječ je o dinamičnom poslu koji uključuje i brigu o vozilima – servisiranje, registriranje, zamjenu guma, popravke,… Uvjeti za prijavu su završena srednja škola, vozačka dozvola u trajanju od minimalno dvije godine, spremnost na rad u smjenama, komunikativnost i znanje stranih jezika. Mjesto rada:  Krk, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik. Zainteresirani se mogu prijaviti brzom prijavom.

Agenor automatika d.o.o. zapošljava automatičara – pogonskog inženjera (m/ž) u Zagrebu, Rijeci ili Poreču. Ako ste ekspert u području industrijske automatizacije i spremni ste razvijati industrijske PLC i HMI software, vas se traži. Kliknite na link za više info. i prijavu.

Storm Security d.o.o. zapošljava zaštitara/čuvara (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Očekuju vas iznadprosječna primanja, stimulativne naknade, ugodno radno okruženje kao i profesionalni tim stručnjaka. Ovaj poslodavac zapošljava i umirovljene policijske službenike i pravosudne policajce, umirovljene zaštitare, vojnike i pripadnike obavještajnih službi. Klik na prijavu. 

novo-systems d.o.o. za područje cijele Hrvatske zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž) koji će aktivno prodavati i savjetovati kupce te nakon stručnog školovanja postati vanjski savjetnik voditeljima proizvodnje i održavanja u najvećim hrvatskim tvrtkama. Poželjna je profesionalna strukovna ili trgovačka naobrazba, godina iskustva u B2B prodaji, osnovno poznavanje Microsoft Office alata te bazno znanje engleskog jezika. Možete očekivati primanja od 6 000 kn, pa čak i više od toga. Sretno s prijavama!

Euromodul d.o.o. zapošljava radnika za opremanje interijera (m/ž), kao i bravara – zavarivača (m/ž) u mjestu Kukuljanovo. EUROmodul proizvođač je urbane i reklamne opreme, kontejnera i modularnih objekata u Europi s proizvodnjom u Hrvatskoj (Rijeka) I Srbiji (Nova Pazova). Proizvodi ovog poslodavca mogu se pronaći na ulicama i gradskim trgovima diljem Europe i svijeta. Zainteresirani ste za rad u ovom uspješnom timu? Provjerite natječaje na linku.

Grawe Hrvatska d.d. zapošljava predstavnike prodaje (m/ž) na brojnim lokacijama, poput Rijeke, Labina, Poreča, Rovinja. Ako ste ‘prodajaš u duši’, volite komunikaciju s brojnim klijentima, ovo je prilika koja vam ne smije ‘iskliznuti’. Provjerite sve lokacije i uvjete natječaja na linku.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pexels (ilustracija)

Tagovi: posao, posao.hr, traženje posla, tražim posao,