Tražite posao? Otvorena su ova radna mjesta…

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Iskoristite potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

HSG za potrebe klijenta zapošljava radnika na komisioniranju (m/ž). Mjesto rada je Kukuljanovo, Rijeka, a rok prijave 4.10. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Kandidatima se nude dodaci na osnovnu plaću, naknada za prijevoz i prehrana te mogućnost dugotrajnog zapošljavanja. Aplicirajte.

Trgovina Krk d.d. traži mesara (m/ž) u Punatu. Rok prijave je 4.10. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Poželjno je znanje jednog stranog jezika. Više na linku.

Area Arhitekture d.o.o. traži arhitekta projektanta (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su radno iskustvo od dvije godine i informatička pismenost. Detalje provjerite na linku.

Podovita d.o.o. traži medicinskog kozmetičara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 20.9. Traži se računalna pismenost i poznavanje korištenja kase. Posao obuhvaća kozmetičke tretmane, podološke tretmane, tretmane lica i tijela. Provjerite kako aplicirati.

“Matošić” gradnja i popravak brodica traži pomoćnog radnika u izgradnji (m/ž). Mjesto rada je Novi Vinodolski, a rok prijave 23.9. Potrebno je više izvršitelja. Postoji mogućnost produljenja ugovora na neodređeno vrijeme. Detalje provjerite ovdje.

Pinkman d.o.o. zapošljava web programere (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Traži se radno iskustvo od tri godine. Očekuje se poznavanje barem jednog PHP framework-a, poznavanje i rad s bazom podataka te poznavanje standarda programiranja i razvoja kvalitetnih rješenja. Provjerite kako aplicirati.

ALU i PVC Perković zapošljava montera PCV i ALU stolarije (m/ž). Lokacija rada je Rijeka, a rok prijave 17.9. Potrebno je minimalno radno iskustvo od dva mjeseca. Više ovdje.

Bonum grupa d.o.o. zapošljava voditelja luksuzne rezidencije (m/ž). Mjesto rada je Opatija, a rok prijave 17.9. Traži se radno iskustvo od tri godine, a poželjno je znanje njemačkog jezika. Uvjeti su pedantnost, iskustvo u prijavama gostiju i vođenju poslovanja objekata s pet zvjezdica. Više na linku.

Mič styling d.o.o. traži frizera (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 30.9. Poslodavac nudi stalne edukacije i stalni radni odnos. Više o poslu ovdje.

Petrika d.o.o. zapošljava pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 30.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,