Tražite posao? Otvorena su ova radna mjesta…

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

iCom zapošljava Operatera u sektoru telemarketinga (m/ž) sa znanjem talijanskog jezika u Rijeci. Rok prijave je 17.8. Poslodavac nudi fiksni dio plaće uz ostvarenje bonusa prema uspješno ostvarenim rezultatima. Uvjeti su posjedovanje komunikacijskih vještina, poznavanje talijanskog jezika i rada na računalu. Aplicirajte.

Tepih Centar d.o.o. traži prodavača u prodajnom centru (m/ž). Rok prijave je 16.8., a mjesto rada Rijeka. Potrebna je najmanje završena srednja škola, minimalno dvije godine iskustva u prodaji opreme i proizvoda za uređenje doma, osnovno znanje rada na računalu. Prijavite se putem linka.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Rijeci i Delnicama. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte.

Falkensteiner traži recepcionara (m/ž) u Punatu na otoku Krku. Rok prijave je 12.8. Potrebna je stručna sprema hotelijerskog ili ekonomskog usmjerenja, znanje minimalno dva strana jezika te iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se.

Royal Exclusive j.d.o.o. traži agenta za posredovanje u prometu nekretninama (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 24.8. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao se sastoji od terenske obrade i prezentacije nekretnina kupcima. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, dobre organizacijske i komunikacijske vještine. Potražite kako aplicirati.

Feral zapošljava kuhara (m/ž) za rad u Jadranovu. Rok prijave je 21.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite više na linku.

Novotehna d.d. zapošljava voditelja građenja (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 28.8. Potrebno je: radno iskustvo od pet godina, vozačka dozvola B kategorije i poznavanje najmanje jednog stranog jezika. Posao se sastoji od samostalnog vođenja gradilišta u skladu sa zakonskom i tehničkom dokumentacijom. Više na linku.

Ugostiteljski obrt Panorama zapošljava kuhinjskog radnika (m/ž) u Rabu. Rok prijave je 10.8. Posao obuhvaća pripremu voća, povrća i mesa te održavanje higijene kuhinje. Više o poslu ovdje.

Loly traži kozmetičara (m/ž) u Rijeci. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Detalje provjerite na linku.

Pero struja, obrt za elektroinstalacije, traži elektroinstalatera u Crikvenici. Rok prijave je 26.8. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana. Provjerite više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,