Tražite posao? Ovo su najbolja radna mjesta na području Primorsko-goranske županije

Tržište se počelo oporavljati - Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji sa stručnjacima s portala posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Centar zaštite na radu i zaštite od požara zapošljava diplomiranog inženjera elektrotehnike (m/ž) za tehnička ispitivanja te izradu elaborata. Mjesto rada je Rijeka. Poželjno je da kandidat ima iskustva na poslovima zaštite na radu. Prijave se zaprimaju do 21.05. Želite se prijaviti? Kliknite na link.

Zamax Plin d.o.o. zapošljava dostavljača plinskih boca (m/ž) na području Rijeke i okolice. Poslodavac nudi plaću do 6.000 kuna. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, komunikativnost, pristojno ponašanje prema kupcima i snalaženje na terenu. Prijaviti se možete najkasnije do 01.06. i to putem linka.

Auro Domus d.o.o., hrvatska novčarska institucija specijalizirana za financijske usluge i trgovinu zlatom, traži djelatnike za rad u mjenjačnici (m/ž) i to na području Istarske i Primorsko-goranske županije. Zapošljavaju u sljedećim gradovima i naseljima: Crikvenici, Novom Vinodolskom, Selcu, Krku, Baškoj, Malinskoj, Njivicama, Malom Lošinju, Cresu, Rapcu, Premanturi, Medulinu, Motovunu, Poreču, Funtani, Fažani i Rovinju. Radi se o sezonskom poslu. Glavni uvjet je osnovno znanje rada na računalu. Detalje natječaja možete potražiti na linku.

Agencija za zapošljavanje, House of Jobs d.o.o. traži više konobara (m/ž) u Poreču, Makarskoj i na otoku Rabu. Glavni uvjet je završena srednja škola, radno iskustvo je poželjno, a poznavanje njemačkog jezika je prednost. Nudi se neto plaća u iznosu od 5.300 kuna. Poslodavac osigurava i smještaj te dva obroka. Prijave su otvorene do 28.05., a sve dodatne detalje natječaja možete potražiti na linku. House of Jobs traži i kuhare (m/ž), dostavljače (m/ž), zavarivače (m/ž), pomoćne radnike (m/ž), a sve ove pozicije možete pronaći na linku.

ALARM AUTOMATIKA traži voditelja za ključne kupce (m/ž) za prodaju projektnih rješenja tehničke zaštite. Mjesto rada je Rijeka. U obzir dolaze osobe s minimalno tri godine radnog iskustva. Sve detalje ovog natječaja, otvorenog do 04.06. potražite na poveznici.

TEDi d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci i to zbog povećanog opsega posla. Glavni zadaci su: rad na blagajni, slaganje i prezentacija robe te briga o čistoći poslovnice. Detalje natječaja možete potražiti na linku.

Consmar d.o.o. iz Rijeke traži čak 5 električara (m/ž) za postavljanje elektroinstalacija na građevinama. Posao se obavlja na području Hrvatske, ali i inozemstva. Za radnike je osiguran smještaj te naknada za prijevoz na posao. Za prijavu kliknite na poveznicu, ali požurite, jer natječaj je otvoren do 19.05.

Poduzeće G. P. P. MIKIĆ iz općine Omišalj traži referenta u tehničkoj pripremi (m/ž). Novozaposlena osoba bit će zadužena za izradu ponuda, troškovnika, cjenika te analiza. Od kandidata se očekuje znanje engleskog jezika te napredno znanje rada u programskom paketu MS Office i AutoCAD-u, ali i minimalno dvije godine radnog iskustva. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Ugostiteljski obrt Štanger traži pomoćnog kuhinjskog radnika (m/ž) u Lovranu.Traži se radno iskustvo do dvije godine. Prijave se zaprimaju do 08.06. Za više informacija kliknite na link.

Sokol d.o.o. traži zaštitare (m/ž) sa završenom trogodišnjom ili četverogodišnjim srednjom školom u Opatiji i Crikvenici. Potrebno je iskustvo u radu s programskim paketom MS Office Word i MS Office Excel te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Natječaji su otvoreni do 31.05.

Uvjereni smo da ste u ovoj ponudi pronašli nešto za sebe. Ukoliko niste, kliknite na link i pretražite ostale poslove iz Primorsko-goranske županije koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo Vam sreću prilikom pronalaska novog posla!

foto: pixabay

Tagovi: biro, posao, posao.hr, poslovi, radna mjesta,