Tražite posao? Trenutno su otvorena ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

Aminess Hotels & Campsites zapošljavaju u Njivicama na pozicijama: sobarica – čistačica (m/ž), točilac pića – barmen (m/ž), slastičar (m/ž), konobar (m/ž), recepcionar (m/ž), kuhar (m/ž), servir – pomoćni konobar (m/ž), animator (m/ž), mesar (m/ž). Rok prijave je 4.3. Aplicirajte.

Auro Domus d.o.o zapošljava djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u gradovima Novi Vinodolski, Crikvenica, Selce, Njivice, Malinska, Krk, Baška, Opatija, Mali Lošinj i Cres. Rok prijave je 19.3. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu i osnovno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Manpower Savjetovanje d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava farmaceuta (m/ž) u Kraljevici. Prijave su otvorene do 28.2. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema, godinu dana radnog iskustva, odobrenje za samostalan rad, samostalnost u radu, strpljivost i prilagodljivost. Aplicirajte putem linka.

Fracasso Gym j.d.o.o. zapošljava kvalificiranog fitness instruktora – trenera (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 28.2. Poslodavac nudi rad na neodređeno uz probni rok. Traži se komunikativna i autentična osoba željna stalnog usavršavanja. Poslodavac nudi motiviranjuća primanja i mogućnost ostvarivanja mjesečnih bonusa. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Grgurić d.o.o. zapošljava projektnog inženjera (m/ž). Mjesto rada su Delnice, a prijaviti se možete do 7.3. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema građevinskog, strojarskog ili arhitektonskog smjera, znanje engleskog jezika i poznavanje AutoCAD-a i MS Office-a. Očekuje se pozitivan stav i komunikativnost. Poslodavac nudi financijsku naknadu za prijevoz ili smještaj. Provjerite detalje na linku.

Sandi d.o.o. traži bravara (m/ž). Lokacija rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 18.3. Posao obuhvaća jednostavne bravarske radove, rad u radioni i montažu na terenu. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Saznajte više putem linka.

Petrika d.o.o. traži rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž) u Rijeci. Prijaviti se možete do 18.3. Posao obuhvaća rukovanje građevinskim strojevima – rovokopačem, utoviračem i bagerom. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Postoji mogućnost smještaja te sklapanja ugovora na neodređeno. Više na linku.

B. N. L. d.o.o. u potrazi je za knjigovođom (m/ž) u Opatiji. Prijave su otvorene do 18.3. Od kandidata se očekuje iskustvo i samostalnost u radu, po mogućnosti poznavanje rada u Synesis programu, dobro poznavanje rada u MS Office-u i slično. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite više ovdje.

Trumm traži tehnologa u proizvodnji ALU stolarije (m/ž) u Malinskoj. Prijave su otvorene do 10.3. Posao obuhvaća kreiranje projektne dokumentacije, razrade i pripreme nacrta za proizvodnju te poslova izrade radnih naloga i plana proizvodnje i sl. Poslodavac osigurava smještaj te nudi stalni radni odnos. Potrebna je viša stručna sprema, znanje engleskog jezika te radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

PK d.o.o. zapošljava mehaničara – montera (m/ž) u Kukuljanovu. Rok prijave je 28.2. Radni zadaci obuhvaćaju montažu kamionskih nadogradnji po nacrtnoj dokumentaciji te sastavljanje gotovih dijelova konstrukcije prema tehničkim nacrtima. Poželjno je osnovno znanje čitanja nacrta te poznavanje hidraulike i pneumatike. Od kandidata se očekuje trogodišnje radno iskustvo. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,