Trenutno ste u potrazi za poslom? Otvorena su ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

Donabilis d.o.o. traži direktora / koordinatora (m/ž) za rad u Rijeci. Rok prijave je 20.11. Traže se organiziranost, točnost, pristojnost te posjedovanje vlastitog automobila i znanje vođenja građevinskog projekta. Potrebno je znanje engleskog i ruskog jezika i minimalno tri godine radnog iskustva. Aplicirajte.

Frigo-Ve d.o.o. zapošljava na pozicijama skladištar / trgovac (m/ž) i administrator servisa (m/ž). Mjesto rada je Viškovo. Traže se odgovornost, stručnost, korektnost u obavljaju posla. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana. Prijavite se.

Servis G.P.K. d.o.o. zapošljava plinoinstalatera (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 21.12. Traži se srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite više ovdje.

Geofly & Immobilien d.o.o. traži agenta za nekretnine (m/ž) u Rijeci. Poslodavac nudi dinamično okruženje, zanimljive klijente, fleksibilno radno vrijeme, osnovna početna primanja i dodatne bonuse po sistemu provizije. Više na linku.

Mennyacht d.o.o. traži brodskog električara (m/ž). Mjesto rada su Ičići. Traži se srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite više na linku.

Cito Fresh logistika traži disponenta cestovnog prijevoza (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 30.11. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Posao se sastoji od pisanja naloga i praćenja vozila. Više o poslu ovdje.

Centar za rehabilitaciju Rijeka traži medicinsku sestru ili medicinskog tehničara (m/ž) za rad u Kraljevici. Rok prijave je 26.11. Potrebna je srednja stručna sprema, a kako aplicirati provjerite ovdje.

Dives agencija d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 30.11. Posao obuhvaća pripremanje svih vrsta toplih i hladnih jela, pripremanja jela po narudžbi i slično. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite više na linku.

Delta Electric j.d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 27.11. Traži se srednja stručna sprema, a radno iskustvo je poželjno. Posao obuhvaća polaganje instalacija slabe i jake struje, montažu elektrokomandnih ormara i slično. Više na linku.

3. MAJ Brodogradilište d. d.zapošljava voditelja ureda plaća (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 22.11. Posao obuhvaća organiziranje i koordiniranje ureda plaća, kontroliranje i knjiženje obračuna plaća te izradu izvještaja i slično. Traži se radno iskustvo od minimalno tri godine, znanje engleskog jezika te visoka stručna sprema. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,