U što će se Maja Šuput maskirati na večerašnjem koncertu u Crikvenici?

Maja danas pjeva u Crikvenici, a na Instagramu je pratitelje zamolila za pomoć oko kostima...

  • Lifestyle
  • Objavljeno 26.01.2019
  • Piše: Antonela Verković

Maja Šuput, jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim područjima, poznata po dobroj i veseloj atmosferi i nezaustavljivoj energiji.

‘Žena zmaj’ – često ju nazivaju na društvenim mrežama. Ne staje ni kad ju najgore nedaće snađu. Nedavno je nosila gips 56 dana, a nama se čini, iskreno, da je trajalo i dulje. A što je rezultat Majinog ne posustajanja u koncertima i eventima. Svo vrijeme nošenja gipsa i te vrste hendikepiranosti nije odgađala niti jedan dogovoren nastup, posebno ne svatove.

Nakon cijelog tog užurbanog tempa, Maja je otišla na zasluženi godišnji odmor s kojeg je objavila izazovnu i primamljivu fotografiju uz tekst u kojem traži pomoć od vjernih pratitelja.

‘Pa sad sve razmisljam koji kostim da obucem ??? A do prije par dana jedini kostim koji mi je trebao bio je onaj – kupaci 😢😢😢 Ajmo prjedlozi , u sta da se maskiram sutra za koncert????’ – napisala je Maja na Instagramu.

KONCERT

U Gradskoj sportskoj dvorani maškare će zabavljati “kraljica zabave” Maja Šuput. Njena poruka za sve one koji ne dođu na zabavu glasi – NEK TI BUDE KRIVO!
Kao i svaki put do sada, tako će i nadolazeća maškarana zabava ostati zabilježena u maškaranim foto galerijama na Facebook stranici Maškare Crikvenica i www.maskare.net.

FOTO: Maja Šuput Instagram (screenshot @majasuput)

Tagovi: crikvenica, instagram, koncert, maja šuput, maškare,