Uhićen diler heroina

Na području Rijeke 32-godišnjaku je oduzeto 16,5 grama heroina i drugi predmeti koji se dovode u vezu s proizvodnjom i prometom drogama...

  • Crna kronika
  • Objavljeno 17.12.2018
  • Piše: Antonela Verković

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio četiri kaznena djela neovlaštena proizvodnja i prometa drogama. Kriminalističko istraživanje provedeno je u suradnji s djelatnicima Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske i Interventne jedinice policije Rijeka.

Na području Rijeke provedena je pretraga doma i drugih prostorija  i osobnog vozila kojim se osumnjičeni  koristi te je pronađeno i oduzeto 16,5 grama droge heroin, digitalna vaga, novac i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem ovih kaznenih djela. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je kaznena djela počinio tijekom proteklih mjeseci, a drogu je neovlašteno posjedovao radi prodaje drugim osobama s područja Rijeke i okolnih mjesta.

Po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

FOTO: Pixabay

Tagovi: droga, heroin, policija, uhićen,