Uhićen muškarac koji je teško pretukao djevojku u Viškovu

''Hitna pomoć je stigla po djevojku tek oko sat vremena nakon što se to dogodilo, a ona je cijelo to vrijeme nepomično ležala na podu onesviještena''...

  • Crna kronika
  • Objavljeno 29.12.2018
  • Piše: Antonela Verković

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja, a pritom je i fizički napao jednu djevojku – izvijestio je portal Fiuman.

“Hitna pomoć je stigla po djevojku tek oko sat vremena nakon što se to dogodilo, a ona je cijelo to vrijeme nepomično ležala na podu onesviještena. Jedna djevojka joj je pomagala da se tijekom tog vremena ne uguši, a kasnije je stigla i policija. Takve scene se prilično često događaju, ali nitko ništa ne poduzima”, istaknuo je muškarac  koji je zamolio za anonimnost za portal Fiuman.

Riječ je o počinitelju kojega se sumnjiči da je 28. prosinca 2018. u ranim jutarnjim satima remetio javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Viškovu te se pritom naročito drsko i nepristojno ponašao prema četiri hrvatske državljanke, starosti od 19 do 23 godine. 

Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je jednu od navedenih djevojaka, 19-godišnjakinju, uz vrijeđanje naguravao i tjelesno ozlijedio ispred ugostiteljskog objekta te se potom udaljio s mjesta događaja. Djevojci je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozljede, a 26-godišnjaka su nakon cjelodnevne potrage sinoć u 19 sati pronašli i priveli na istraživanje policijski službenici I. policijske postaje Rijeka.  Istraživanjem je k tome utvrđeno da je u proteklih desetak godina spomenuti osumnjičenik procesuiran za počinjenje više prekršajnih i kaznenih djela. 

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog djela naročito drsko i nepristojno ponašanje, 26-godišnjak je prekršajno prijavljen i bit će doveden nadležnom Prekršajnom sudu, navodi se u priopćenju policije.

FOTO: Pixabay

Tagovi: napad, policija, tuča, viškovo,