Uhićena ‘fantastična šestorka’ – napali trojicu mladića u kafiću, a u domu imali streljivo i steroide

Pronađena je i osoba, ujedno jedan od osumnjičenika, a za kojim je na snazi bila potraga zbog ranije počinjenih kaznenih djela... Osim tučnjave, šestorica osumnjičenika je i krala te prometovala neovlaštenim tvarima...

  • Crna kronika
  • Objavljeno 07.12.2018
  • Piše: Antonela Verković

Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćena su šestorica hrvatskih državljana, u dobi između 22 i 44 godine.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka ih sumnjiče da su početkom studenoga ove godine u ugostiteljskom objektu na području Viškova fizički napali trojicu hrvatskih državljana, starosti 18 i 19 godina, kojom prilikom su jednog od 18-godišnjaka teško ozlijedili – piše portal Fiuman.

U istom događaju drugom oštećenom 18-godišnjaku otuđen je mobitel i lančić, čime mu je pričinjena materijalna šteta od oko 2.800 kuna.

Provedene su pretrage doma i drugih prostorija osumnjičenih, 11 osobnih vozila, tri teretna vozila i jednog plovila. Pretragama su pronađene i oduzete 22 ampule sa tvarima zabranjenim u sportu (steroidi), pištolj s pripadajućim spremnikom i tri komada streljiva te još jedan spremnik i 45 komada streljiva.

Također, pronađena je osoba, ujedno jedan od osumnjičenika, a za kojim je na snazi bila potraga zbog ranije počinjenih kaznenih djela imovinskog kriminaliteta.

Po završetku kriminalističkog istraživanja svih šest osumnjičenih je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu, a kaznena djela za koja se prijavljuju su sudjelovanje u tučnjavi, teška tjelesna ozljeda, teška tjelesna ozljeda u pokušaju, krađa i neovlaštena proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu.

FOTO: Pixabay

Tagovi: osumnjičeni, policija, steroidi, tuča,