Uhvaćen na djelu – Probao se riješiti kokaina pred očima policije

Uhvaćen još jedan diler!

Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog počinjenja prekršaja i kaznenih djela.

Osumnjičeni je zaustavljen u nadzoru prometa u noći 14. travnja u Crikvenici te je prilikom postupanja policije od sebe odbacio vrećice za koje je utvrđeno da sadrže ukupno 46,72 grama kokaina.

U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja obavljene su pretrage spomenutog vozila te doma i drugih prostorija osumnjičenoga u zaleđu Crikvenice, kojom prilikom su pronađene i oduzete dvije digitalne vage, manja količina marihuane te drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.

Utvrđeno je kako je drogu kokain posjedovao u namjeri daljnje prodaje te je zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Zbog neovlaštenog posjedovanja marihuane prekršajno je prijavljen sukladno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporaba droga.

Također, utvrđeno je kako je vozilom upravljao iako mu je na snazi važeća zabrana upravljanja vozilom “B” kategorije, a sa sobom nije imao niti vozačku dozvolu niti osobnu iskaznicu radi čega je prekršajno prijavljen.

foto: PU primorsko-goranska

Tagovi: diler, droga, kokain, marihuana, promet,