Večeras je veliki humanitarni koncert za Uljanikovce!

Večeras će na pulskoj Portarati nastupiti Tony Cetinski, The Night Express Band, Nola, Elis Lovrić, Mateo Pilat i David Temelkov.

  • Događanja
  • Objavljeno 17.12.2018
  • Piše: Antonela Verković

Na čelu s jednom od najvećih hrvatskih pjevačkih zvijezda, Tonyjem Cetinskim, u ponedjeljak 17. prosinca na pulskoj Portarati održat će se humanitarni koncert za uljanikovce u sklopu akcije “Uljanik za bolje sutra” koju su pokrenule novinarke Petra Fabian Kapov i Martina Pereša.

”Iako sam u ovom mjesecu prosincu zapravo prekrcan poslovnim obvezama, nisam mogao odbiti poziv za ovaj humanitarni koncert i firmu koja je krucijalna za mnoge naše ljude i našu Istru. Mislim da ne postoji netko tko nema ili ne pozna nekoga tko je radio, radi ili je na bilo kakav način vezan uz Uljanik koji je svima više od samog brodogradilišta” – rekao je Tony Cetinski za Glas Istre.

IDEJA KONCERTA

Krenulo je s idejom oko poklon paketića za djecu socijalno najugroženijih uljanikovaca, no svojom su pričom zarazile i mnoge druge kolege kako na medijima na kojima same rade ili s njima surađuju, tako i na drugim medijima u Istri, pa se ta humanitarna ideja počela nadograđivati i rasti. Rezultat je humanitarni koncert “Uljanik za bolje sutra” koji će u danas biti održan na pulskoj Portarati.

“Uljanik za bolje sutra naziv je koji je osmislio jedan od osnivača Stožera za obranu brodogradnje Uljanik Deni Širol, uljanikovac i otac troje djece, koji je ovih dana upravo zbog brige o egzistenciji svoje obitelji morao dati otkaz u Uljaniku i otići raditi u Italiju. Kontaktirale smo ga i on nam je odobrio korištenje tog naziva, tako da će se i koncert na Portarati održati pod njim”, kaže Pereša, što prenosi Glas Istre.

Osim Cetinskog, nastupit će i The Night Express Band, Nola, Elis Lovrić, Mateo Pilat i David Temelkov. Voditelji programa će biti Todor i Suzana Modrušan Krošnjak s Rovinj FM-a.

FOTO: Youtube (screenshot)

 

Tagovi: humanitarna akcija, koncert, tony cetinski, uljanik, uljanik za bolje sutra,