Veliki tjedan za Riječku glazbenu scenu – 4 promocije albuma u Palachu

Nakon manije koja je okružila ovogodišnju Euroviziju, vrijeme je da podržimo riječku alternatvinu scenu. Dođi slaviti kreativnost i riječki duh uz ne jednu, ne dvije, već četiri promocije albuma!

  • Lifestyle
  • Objavljeno 14.05.2024
  • Piše: Duje Krstulović

Pred nama je veliki tjedan za riječku glazbenu scenu u Klubu Palach! Očekuju vas čak 4 promocije albuma!

Danas na red dolazi promocija reizdanja kultne kompilacije Rijeka-Paris-Texas (Pričamo o Let 3, Grad, Grč, Ogledala, Idejni nemiri, FIT i Strukturne ptice), a nakon što se članovi benda koji su gurali Novi Val podruže u Dallas Music Shop-u sa svima vama, u Palachu se sprema jedno opako iznenađenje za koje organizatori garantiraju da će se pamtiti i u dalekoj budućnosti. Neke od pjesama koje će izvoditi originalni članovi su: U rupi od smole, Još ima krvi, ogledala, ritam promjena, vodi me….

Nakon toga već u petak uživati ćemo u svježim notama od White on White iza kojega se krije talentirani kantautor Marko Rogić, koji će nas na najbolji mogući način uvesti u vikend, a to je promocijom albuma “Gotta learn to say no”.

No uz najkraći mogući predah, u subotu nas istovremeno očekuju čak dvije promocije albuma! Već dobro znani Chasing Nord te relativno novi sastav na sceni Cosmic Jenny odlučili su udružiti snage i predstaviti svoje albume riječkoj publici.

Nakon manije koja je okružila ovogodišnju Euroviziju, vrijeme je da podržimo riječku alternatvinu scenu. Dođi slaviti kreativnost i riječki duh uz ne jednu, ne dvije, već četiri promocije albuma!

Facebook event Rijeka – Paris – Texas – https://www.facebook.com/events/669849158596484

Facebook event White on White – https://www.facebook.com/events/414121651261825

Facebook event Chasing Nord & Cosmic Jenny – https://www.facebook.com/events/815619750428157

White on White:
https://www.facebook.com/MarkoRogicWoW

Chasing Nord:
https://www.facebook.com/chasingnord

Cosmic Jenny:
https://www.facebook.com/cosmicjennyband

Tagovi: Palach, promocije albuma,