Vežite se – ”polijećemo”! Adventske vožnje vlakićem i autobusom počinju!

Vlakić Djeda Mraza, kao i svake godine, vozit će i ove... A od sada se u bogat program uključuje i autobus odjeven u adventsko ruho :)

  • Kultura
  • Objavljeno 05.12.2018
  • Piše: Antonela Verković

Božićno – novogodišnji ugođaj na Korzu i ove godine upotpunit će vlakić Djeda Mraza!

Vlakić će besplatno voziti užim centrom grada od 5. prosinca 2018. godine do 13. siječnja 2019. godine. Vozit će svaki dan od 16 do 19 sati, dok su jutarnji termini od 10 do 13 sati rezervirani za škole i vrtiće. Rezervaciju je moguće napraviti u Turističkom informativnom centru na Korzu.

U razdoblju od 17. do 23.12.2018. vlakić će u poslijepodnevnom terminu voziti sat duže – od 16 do 20 sati. U dane 24.,25. i 31.12.2018. te 1.1.2019. vlakić neće voziti.

Vlakić Djeda Mraza je i ove godine poklon Turističke zajednice grada Rijeke, Grada Rijeke i Radio Korza dok tehničku podršku i organizaciju potpisuje Agencija za marketing VJ Primorski j.d.o.o.

TO NIJE SVE!

U program blagdanskog razdoblja ove se godine uključuje i autobus!

Riječ je o Adventskom autobusu, inače katnom autobusu, koji je za ovu priliku odjenuo potpuno novo, prigodno adventsko ruho. Naravno, tu je i prigodna glazba, a sve one koje se odluče za vožnju ovim autobusom očekuje i slatko iznenađenje.

Adventski autobus u promet kreće 6. prosinca te će biti u funkciji do 7. siječnja 2019. godine, a prometovati će sve dane u tjednu po posebnom voznom redu koji je prilagođen potrebama korisnika.

Linija će biti označena posebnom oznakom, i koristiti sva stajališta od Trsata, do Jelačićevog trga i Slatine u Opatiji u polasku i povratku, a korisnici autobus mogu koristiti sukladno važećem cjeniku, znači Opatija je zona 3, a Rijeka zona 1. Cjeloviti vozni red objavljen je na web stranici KD Autotrolej.

FOTO: Pixabay

 

 

Tagovi: advent, autobus, vlak, vlakić djeda mraza,