Vikend provodite na putu? Idete nekamo na otvorenje Adventa? Evo što kaže HAK…

Petak je nerijetko dan za putovanja i bijeg od užurbane svakodnevice... Putujete li vi nekamo? Ukoliko da, evo što vas čeka na cestama; potreban oprez!

  • Lifestyle
  • Objavljeno 30.11.2018
  • Piše: Antonela Verković

Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče, državna cesta DC1 Karlovac-Slunj-Split, stara cesta kroz Gorski kotar (DC3), Krčki most i Paški most otvoreni su za sve skupine vozila.

Zbog vjetra, samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice. Obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-DC3.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima.

A1 Zagreb-Split-Ploče:

  • zbog radova na vijaduktu Drežnik na autocesti vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika. Zatvoren je izlazni krak čvora Karlovac, iz smjera Rijeke prema Karlovcu. Obilazak: sa čvora Bosiljevo na DC3 kroz mjesta Bosanci i Pribanjci ili sa čvora Novigrad na DC6 prema Karlovcu.

A3 Bregana-Lipovac:

  • kolona teretnih vozila kod graničnog prijelaza Bajakovo u smjeru istoka duga je oko 2 km.

Najava radova:

  • dana 30.11.2018. god. od 08:00 do 14:00 sati na cesti A7 na čvoru Sv. Kuzam u smjeru Rijeke vozit će se uz privremenu prometnu signalizaciju;
  • dana 30.11.2018. god. od 08:00 do 16:00 sati bit će zatvorena dionica ŽC5063 u Hreljinu, na raskrižju kod skretanja za groblje. Osobna vozila obilazit će preko ulice Kalvarija.

FOTO: Pixabay

Tagovi: autocesta, hak, putovanje, stanje na cestama,