Vrtni trendovi – stvorite čarobne kutke za trenutke opuštanja

Vrtni trendovi koji će udahnuti dašak stila i glamoura i najobičnijem vrtu!

Novi vrtni trednovi nadahnuti će Vas da pripremite svoje vrtove i terase za proljetne i ljetne uživancije na otvorenom.
Bez obzira radi li se o velikoj terasi sa pogledom na more ili malom balkončiću u centru grada, s par dobro planiranih komada vrtnog  namještaja, taj prostor lako ćete pretvoriti u pravu oazu uživanja – za portal MojaAkcija.hr piše Žana Pavković.

Posljednjih godina trendovi u dizajnu namještaja bitno su se promijenili. Naglasak je na čistim ravnim linijama, prirodnim materijalima i tkaninama neutralnih boja. Dizajn vrtnog namještaja prati sve te trendove, s posebnim naglaskom na udobnost i prostranost.

Vrtovi više nisu samo mjesto popodnevnog odmora. Terasa i vrt sve više postaju mjesta gdje provodimo većinu slobodnog vremena; od ispijanja prve jutarnje kave, obiteljskog ručka ili večernjeg partyja uz roštilj.

Danas u trgovačkim centrima možete pronaći vrtne setove ili modularni namještaj prilagođen prostorima svih veličina.

Odaberite manje, sklopive garniture sa stolom i nekoliko stolica za manje vrtove i terase. Za veće prostore odaberite veće kutne lounge garniture. Vrtni namještaj danas se izrađuje od brojnih materijala; metala, prirodnog ili PVC ratana, plastike, bambusa i drveta. Pri odabiru svakako povedite računa o praktičnosti, održavanju i skladištenju.

Većina vrtnog namještaja dolazi s pripadajućim jastucima, ali ih isto tako možete izabrati sami i prilagoditi Vašem osobnom stilu i prostoru. Poseban ugođaj možete postići i dodavanjem ostalih ukrasnih predmeta; ukrasnih tegli, cvijeća, vrtne rasvjete, lampiona …

Ako Vam je ponestalo inspiracije za uređenje Vašeg kutka na otvorenome, posjetite stranicu MojaAkcija.hr i uživajte u novim vrtnim trendovima.

Tagovi: garnitura, moja akcija, mojaakcija, mojaakcija.hr, trend, vrt, vrtna garnitura,