Zašto su po Rijeci postavljeni plakati ‘Rođena u Rijeci’?!

Mnoge građane zanima o čemu se radi, a plakati su postavljeni na raznim lokacijama diljem šireg centra... Građani na društvenim mrežama nagađaju, ali nikome nije jasno?!

  • Lifestyle
  • Objavljeno 16.11.2018
  • Piše: Antonela Verković

”Imena luda nalaze se svuda” – kaže jedna šaljiva izreka…

Šalu na stranu, ovdje nije riječ o imenima, već o plakatima. I njih nerijetko bude svakakvih s najrazličitijim natpisima, ali ovome se ipak ne zna ni povod ni razlog?!

Ovog tjedna na raznim lokacijama diljem šireg centra Rijeke postavljen je veći broj jumbo postera na kojima je na svijetlo plavoj podlozi ispisano tek “Rođena u Rijeci” – prenio je portal Fiuman.

Mnoge građane zaintrigiralo je o čemu se radi, pa je putem društvenih mreža već krenulo nagađanje što bi moglo stajati iza ovih neobičnih jumbo postera.

Radi li se o nekakvoj akciji određenog trgovačkog lanca ili kakva promocija neke tvrtke, najava nekog događaja… Komentari su razni, no zasad javnosti ipak nije dostupna informacija o čemu se radi.

Sudeći po prethodnoj praksi u ovakvim i sličnim slučajevima, vjerojatno će se uskoro ipak otkriti o čemu se radu kod ovih neobičnih postera, a građanima do tog trenutka preostaje tek nagađati što se skriva iza ove zanimljive poruke.

FOTO: Pixabay

Tagovi: centar, društvene mreže, plakati,