Zaustavili ga tijekom redovnog nadzora u prometu i dočekalo ih iznenađenje…

Sumnja se na počinjenje dva kaznena djela, a 34-godišnjak je kazneno prijavljen i stavljen u pritvor

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko proveli su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim muškarcem zbog sumnje na zlouporabu droge.

Riječ je o vozaču osobnog vozila marke Volkswagen, zagrebačkih registarskih oznaka, kojega je policija zatekla u petak, 26. lipnja oko 16.45 sati na autocesti A6 kod Vrbovskog, tijekom redovnog nadzora u prometu. Pri tome je u njegovom vozilu pronađeno i oduzeto 11,5 grama droge marihuana, “psilocibin” gljive u količini od 10 grama, kao i manja količina droge MDMA, LSD-a i drugih psihoaktivnih supstanci.

U okviru kriminalističkog istraživanja provedena je pretraga doma i prostorija koje osumnjičenik koristi na zagrebačkom području gdje su pronađene dvije digitalne vage, 68 grama “psilocibin” gljive, 38,3 grama droge MDMA, 20 grama droge marihuana, manja količina hašiša i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 34-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Tagovi: droge, nadzor, pritvor, promet,