Zlatni studio 2019. – Šprajc voditelj godine!

Zoran Šprajc drugu godinu za redom osvaja nagradu za voditelja godine

  • Događanja
  • Objavljeno 04.02.2019
  • Piše: Ivona Amidžić

Dodjela nagrada Zlatni Studio održana je u subotu 2. veljače u Zagrebu gdje su za nagradu bila nominirana četiri rtl-ova projekta: ‘RTL Direkt’ u kategoriji emisija godine, ‘Pogrešan čovjek’ za kategoriju serija godine, ‘Život na vagi’ i ‘Tri, dva jedan – kuhaj!’ za reality showove te Zoran Šprajc za TV voditelja godine, piše Glas Dalmacije.

‘Život na vagi’ proglašen je najboljim reality showom, a Marijana Batinić odmah se i zahvalila svi gledateljima koji su glasali i pomogli da show dođe do pobjede.

Nakon njih nagradu je dobio i Zoran Šprajc u kategoriji voditelja godine. “Ovo je već drugi put da dobivam nagradu, htio bih zahvaliti sjajnoj ekipi iz RTL Direkta na ovome te urednici Mojmiri Pastorčić”, izjavio je Šprajc.

Na instagramu smo popratili kako je večer prošla, gdje je Šprajc objavio nekoliko slika u nasmijanom društvu svojih prijatelja i kolega.

Ispod jedne slike objavio je: “Nas trojica nigdje ne idemo jedan bez drugoga”, dok mu društvo prave Zlatko Dalić i Ćiro Blažević. Sva trojica očigledno uživaju u večeri a bolji povod im ni ne treba.

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: Ćiro Blažević, instagram, rtl direkt, zlatko dalić, zlatni studio, Zoran Šprajc,