Automobil – ‘kućni ljubimac’ na četiri kotača

Neki kažu da nema ništa ljepše od mirisa novog auta, pa svog ljubimca maze i paze i doživljavaju ga kao člana obitelji :)

  • Gospodarstvo
  • Objavljeno 24.02.2019
  • Piše: Antonela Verković

Wikipedija kaže; “automobil je motorno vozilo s karoserijom raznih oblika postavljenom na dvjema osovinama s četirima kotačima, a većinom se koristi za prijevoz putnika”.

E, pa nisu baš sasvim u pravu. Automobil je puno više od toga; neophodno prijevozno sredstvo, ‘kućni ljubimac’ ili statusni simbol.

Život u velikim gradovima gotov je nezamisliv bez automobila, jer je on najbrži način da dođete od točke A do točke B, a da pri tome niste ovisni o sredstvima javnog prijevoza.

Neki kažu da nema ništa ljepše od mirisa novog auta, pa svog ljubimca maze i paze i doživljavaju ga kao člana obitelji. Muškarci biraju automobile prema voznim karakteristikama, namjeni ili jednostavno s njime pokazuju svoj status u društvu. Nikada nije dovoljno velik, brz, snažan…

Većini žena ipak je bitan oblik, boja i, po mogućnosti, da je manji i lakši za parkiranje, ali ipak dovoljno velik za odlazak u shopping.

Pri izboru novog auta je bitno da se vodi računa o potrebama i željama svih članova obitelji.

Kako bi Vam pomogli da donesete što bolju odluku pri kupnji novog vozila, od sada možete pronaći ponude novih i rabljenih vozila i promotivne prodaje u ovlaštenim autokućama diljem Hrvatske. MojaAkcija.hr štedi Vaše vrijeme i novac!

Više informacija doznajte u kategoriji Auto-moto.

Tagovi: automobil, mojaakcija, mojaakcija.hr,