Bandić: “Dok popijem dvije kave na Korzu, Adamićeva bi bila otvorena”, južni trak se otvara večeras!

Kasno večeras će se za sav promet otvoriti južni trak u Adamićevoj ulici. Također, za promet će se istovremeno otvoriti ulice Fiumara, Ribarska, Jelačićev trg, Scarpina i Veslarska ulica.

  • Gospodarstvo
  • Objavljeno 26.11.2018
  • Piše: Antonela Verković

Nakon jutros održanog sastanka vezanog uz organizaciju prometa i sanaciju zgrade bivše pošte u Adamićevoj, a obzirom na mjere sanacije, Rijeka promet-Gradski prometni centar izvješćuje javnost da će se danas u kasnim večernjim satima, odnosno ranojutarnjim satima sutra, za sav promet otvoriti južni trak u Adamićevoj ulici.

Također, za promet će se istovremeno otvoriti ulice Fiumara, Ribarska, Jelačićev trg, Scarpina i Veslarska ulica. Sukladno novoj regulaciji prometa, tj. s obzirom da će u Adamićevoj za promet biti otvoren samo južni trak, radi bolje protočnosti Adamićevom zabranit će se lijevo skretanje iz ulice Riva u Henckeovu ulicu.

Također, zagrebački gradonačelnik danas je bio u Rijeci kako bi podržao Nezavisnu listu Bura i Hrvoja Burića na predstojećim izborima za vijeća mjesnih odbora koji će se održati 2. prosinca 2018. godine. Prilikom dolaska pitali su ga koliko bi u Zagrebu trajala sanacija zgrade zbog koje je zatvoren promet Adamićevom, Bandić je poručio da bi sve bilo gotovo dok se popiju dvije kave – piše portal Novi List.

FOTO: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: adamićeva ulica, milan bandić, promet, radovi,