Dječji karnevalski korzo 2019.

Obavijest o privremenoj regulaciji prometa

  • Kultura
  • Objavljeno 08.02.2019
  • Piše: Ivona Amidžić

Ranije smo pisali o najpoznatijoj međunarodnoj karnevalskoj povorci u Hrvatskoj, Riječkom karnevalu, a sada prenosimo obavijest o regulaciji prometa karnevala za mališane malo zapadnije.

U nedjelju 17. veljače od 12:00 do 16:00 sati, za sav promet zatvoren je centar Opatije.

Zbog održavanja “Dječjeg karnevalskog korza 2019.” u nedjelju, 17. veljače 2019. godine, od 12:00 do 16:00 sati, za sav promet bit će zatvorena Ulica m. Tita od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i ul. F. Peršića do Slatine (ex hotel Zagreb).

Istodobno Ulica maršala Tita od zgrade gradske uprave do Ulice dr. M. Laginje, postaje jednosmjerna u pravcu centra grada, a Ulica dr. M. Laginje, jednosmjerna u pravcu Nove ceste.

Promet gradskih autobusa odvijat će se za to vrijeme Novom cestom, a autobusna stajališta bit će uspostavljena na uobičajenim mjestima.

Linije Autotroleja:

  • LINIJA 32  prometuje Novom cestom,
  • LINIJE 34, 35 i 37 prometuju trasom: Trg Vladimira Gortana – Ulica Velog Jože – Nova  cesta i dalje redovitom trasom.

Ujedno se dana, 17. veljače  2019., od 08:00 do 16:00 sati zabranjuje parkiranje na označenim parkirnim mjestima u Ulici maršala Tita, na dionici odvijanja Dječjeg karnevalskog korza, od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i ul. F Peršića, do Slatine (ex hotel Zagreb).

Molimo vozače da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije, kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima, budući da će se sva vozila, koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno, premjestiti “paukom”, prenosimo sa službenih stranica grada Opatije.

(Grad Opatija)

foto: Grad Opatija

Tagovi: Dječji karnevalski korzo 2019., opatija, regulacija prometa,