Kvarner EXPO 2023 u Rijeci

Na izložbenom prostoru od 300 metara četvornih, bez plaćanja naknade za izložbeni prostor, svoje će proizvode predstaviti 42 proizvođača suvenira i autohtonih proizvoda iz cijele Hrvatske

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore, Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke, Turističke zajednice PGŽ, Turističke zajednice Grada Rijeke, Ministarstva turizma i sporta RH, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja RH, Zagrebačke banke d.d., Tent event d.o.o. i obrta Benin organizira izložbeno prodajni sajam KVARNER EXPO. Sajam će se održati 16-18. lipnja 2023. godine u Rijeci, na Trgu 111. brigade hrvatske vojske.

Na izložbenom prostoru od 300 metara četvornih, bez plaćanja naknade za izložbeni prostor, svoje će proizvode predstaviti 42 proizvođača suvenira i autohtonih proizvoda iz cijele Hrvatske.

Svečano otvorenje izložbeno prodajnog sajma KVARNER EXPO održat će se u petak, 16. lipnja 2023. godine u 12.00 sati, na Trgu 111. brigade hrvatske vojske. 

Tom prigodom biti će uručene i nagrade za NAJSUVENIR (1., 2. i 3.  nagrada), a Turistička zajednica PGŽ dodijelit će Priznanje Turističke zajednice PGŽ za NAJSUVENIR koji pridonosi zaštiti i očuvanju tradicijske i kulturne baštine Primorsko-goranske županije.

Nazočnost svečanom otvorenju sajma KVARNER EXPO potvrdili su:

  • Predsjednik Hrvatske obrtničke komore, gosp. Dalibor Kratohvil
  • Predsjednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, gosp. Blaž Cvar
  • Župan Primorsko-goranske županije, gosp. Zlatko Komadina
  • Gradonačelnik Grada Rijeke, gosp. Marko Filipović

U sklopu projekta predstavit će se i strukovne škole za obrtnička zanimanja s područja Primorsko-goranske županije, i to: Obrtnička škola Opatija, Drvodjeljska i strojarska škola Rijeka, Strojarska škola za industriju i obrt Rijeka, Srednja škola Delnice, te Škola za trgovinu i modni dizajn Rijeka (čije su učenice za otvorenje sajma pripremile reviju svojih radova).

Tagovi: Kvarner Expo, Najsuvenir, obrtnička komora,