Nezaboravan party s Ivom Radić i Gibonnijem

Preko sto uzvanika, a skoro triput više muškaraca od žena!

  • Lifestyle
  • Objavljeno 10.04.2019
  • Piše: Ivona Amidžić

Bivša manekenka, modna urednica te osnivačica lifestyle web magazina Journal.hr, Iva Radić, jučer se u profinjenoj atmosferi zagrebačkog restorana Apetit City u centru grada zabavljala na prvom Journal Man partyju, čije su glavne zvijezde bili upravo muškarci.

Njima je bila posvećena cijela večer, u kojoj se slavilo lansiranje Journal Man rubrike namijenjene muškarcima.

Od osnivanja portala 2015. godine do danas, na njegovim se stranicama okupilo dominantno žensko društvo, no kako se sadržaj mijenjao i nastavio razvijati, tako je na Journal.hr svakodnevno počeo pristizati i ne tako zanemariv postotak muške publike.

Upravo zbog njih i svih muških čitatelja koji će to tek postati, pokrenut je Journal Man, kao destinacija broj 1 na kojoj muškarci svakodnevno mogu pročitati sve što ih zanima iz područja mode, ljepote, tehnologije, putovanja i stila života općenito. Na taj način mogu saznati nešto novo o modnim trendovima, kozmetici koja savršeno odgovara koži muškaraca, preporukama što slušati i gledati ili novom ‘gadgetu’ čije vrijeme dolazi.

Lansiranje Journal Man rubrike posvećene muškarcima i dobru zabavu koja je uz glazbene uspješnice Gibonnija i njegova benda potrajala do kasnih večernji sati nisu propustili ni brojni renomirani muškarci hrvatske društvene scene, a koji su svojim prisustvom podržali događanje.

Iva Radić nije tu posebnu večer propustila obilježiti ni na Instagramu, gdje je uz mnoštvo fotografija uzvanika objavila kratki Gibonnijev video u kojem promovira ljubav te jednu svoju fotografiju uz lijepo zahvali svim prisutnima.

“Hvala svim muškim ljubiteljima journal.hr-a, od sad imate svoju rubriku JOURNALman. Hvala Vam na podršci. Tako to rade pravi frajeri, al’ bez vaših ženskih polovica, e to bi bilo punoo teže! Hvala svima od srca. Ovo je bila priprema za zajedničko veliko druženje…” napisala je Iva.

foto: Instagram (Iva Radić)

Tagovi: gibonni, instagram, iva radić, journal.hr, muškarci, party, zabava,