Policajac izvan službe razbio čašu o glavu mještaninu

Gorak kraj maškarane zabave izazvao je upravo policajac u civilu tako što je čašu razbio o glavu mladiću pored sebe

Jučer je odjeknula vijest o policajcu koji je izvan radnog vremena sudjelovao u incidentu. Prema sudionicima saznaje se da je policajac, ni manje ni više, nego započeo tučnjavu tako da je mještaninu Vrbnika razbio čašu o glavu.

Naime, teške ozljede glave koje je mladić zadobio u subotu u ranim jutarnjim satima, o čemu smo ranije pisali ovdje, dogodile su se na maškaranoj zabavi u Vrbniku na otoku Krku. Nesretni mladić zaradio je deset šavova na posjekotini na glavi i masnice ispod oka kao posljedice udarca.

Kako su ostali sudionici zabave rekli, s dotičnim policajcem došlo je još nekoliko djelatnika policijske postaje Krk i bili su u civilu. Prema nepotvrđenim izjavama policajci su, iako su bili izvan dužnosti, svoje značke pokazivali na ulazu da bi dobili besplatan ulaz. Prema svjedocima na zabavi incident je izazvao upravo jedan od dotičnih policajaca.

Policajci u koji su izazvali incident, prema nepotvrđenim navodima vikali su: “Vrbnički Srbi, vratit ćemo vam se mi”, a neki čak tvrde i da su vikali “Zapalit ćemo vam grad”. Prema mještanima su sljedeći dan “za osvetu” stavljali kazne za parkiranje ljudima po Vrbniku, konstantno patrolirali mjestom te legitimirali svakoga tko je htio ući i izaći iz naselja. Policija tvrdi da su provjeravali tko je sve bio na zabavi, zbog izjava i potencijalnih svjedoka.

Policija zbog istrage u tijeku još ništa ne komentira. Jedino su potvrdili da je sudionik incidenta bio policajac u civilu te da je u tijeku istraga i odluka o disciplinskom postupku. Sve su detalje iznijeli mještani i sudionici zabave koji su incident vidjeli iz prve ruke. Čeka se službeno policijsko izvješće nakon istrage.

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: incident, istraga, krk, policija, policijska postaja krk, razbio čašu o glavu, u civilu, vrbnik,