Udaren metalnim stolcem u glavu na riječkome Korzu

Ozlijeđeni muškarac je krvario iz glave ali je još bio pri svijesti

Na Korzu u središtu Rijeke napadnut je jučer muškarac koji je sjedio na terasi kafića te je udaren metalnim stolcem u glavu – kako piše Nacionalni Portal, a prenoseći Hina-u.

Primorsko-goranska Policijska uprava izvijestila je da su u remećenju javnog reda i mira sudjelovala dvojica muškaraca. Priveden je 31-godišnjak kojeg se sumnjiči da je 35-godišnjaka udario metalnim predmetom i tako ga ozlijedio. Ozlijeđenom muškarcu pomogli su građani koji su se tu zatekli, a nakon toga prevezen je u riječki KBC. Krvario je iz glave i bio je pri svijesti.

Po izjavama očevidaca, mlađi muškarac prišao je 36-godišnjaku te ga je nakon nekoliko razmijenjenih rečenica počeo udarati, a napad je završio udarcem stolcem.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 31-godišnjak je kazneno prijavljen za navedena kaznena djela mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku. Zbog naročito drskog ponašanja na javnom mjestu i prekršajno je procesuiran pa sankcioniran na nadležnom općinskom sudu.

(Hina)

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: glava, metalni stolac, riječki korzo, rijeka, udario,